Welkom bij Dutch Wall art!

Wij zijn dé bestemming voor prachtige schilderijen en unieke naambordjes die jouw huis een persoonlijk tintje geven. Met onze uitgebreide collectie kun je jouw interieur tot leven brengen met op maat gemaakte creaties.

Bij Dutch Wall Art hechten we enorm veel waarde aan authenticiteit. Elk schilderij en naambordje dat wij aanbieden is uniek en origineel, met veel liefde en oog voor detail gemaakt. We streven ernaar om jouw huis te voorzien van kunstwerken die een verhaal vertellen en een gevoel van luxe uitstralen. 

Ons toegewijde team staat klaar om jou persoonlijk te helpen en een geweldige service te bieden. We willen je inspireren en begeleiden bij het kiezen van het perfecte schilderij of naambordje dat past bij jouw stijl en smaak. Of je nu op zoek bent naar een tijdloos meesterwerk of een eigentijds kunstwerk, wij hebben voor ieder wat wils. 

Bij Dutch Wall Art geloven we dat kunst een persoonlijke ervaring moet zijn. Daarom streven we ernaar om je te voorzien van een unieke en op maat gemaakte selectie die jouw huis transformeert tot een oase van luxe en schoonheid.

''Jouw huis, jouw stijl, onze kunst''

Opgericht in 2023

Located in Poeldijk

Unieke schilderijen en naambordjes

Neem Contact op

0174 – 24 24 25

Op werkdagen bereikbaar van 09:00 – 17:00

Winkelwagen